Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk / Beállítások

Elfogadom

Általános szerződési feltételek

A weboldal használatára vonatkozó szabályok

Üdvözöljük!

E honlap célja az, hogy segítsen Önnek többet megtudni Pápai József egyéni vállakozóról. Szeretnénk, ha a honlapunkból mások is hasznot merítenének, de kérjük, ne használja fel annak tartalmát egy másik honlapon vagy alkalmazásban. Megoszthatja másokkal azt, amit megismert azáltal, hogy a honlapra irányítja őket, ahogyan ezt a Felhasználási feltételekben az alábbiakban kiemeljük.

Copyright © Pápai Galéria | Minden jog fenntartva.

Jelen honlapot Pápai József egyéni vállalkozó jelentette meg és üzemelteti. Amennyiben másként nincs jelölve, a honlapon található minden szöveg és egyéb információ Pápai József egyéni vállalkozó szellemi tulajdonát képezi.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a Pápai Galéria alkotásai iránt. Annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkkal maradéktalanul elégedett lehessen, ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy Weboldalunk szolgáltatásainak igénybe vétele egyúttal a papaigaleria.hu Általános Szerződési Feltételeinek elfogadását is jelenti. A Weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén!

1. CÉGINFORMÁCIÓK

1.1. Üzemeltetői adatok

Cégnév: Pápai József egyéni vállalkozó
Székhely: 2890 Tata, Kálvária u. 35.
Adószám: 48777715-1-31
Szerződés nyelve: magyar
Elektronikus Ügyfélszolgálat: shop@papaigaleriahu
Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 70 551 3171 (nem emeltdíjas szám; munkanapokon 9-16 óráig hívható)

1.2. A honlap tárhely-szolgáltatójának adatai

Cégnév: Tárhely.Eu Kft.
Székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Telefon: +36 20 381 4891
Email: support@tarhely.eu
Adószám: +36 1 789-2-789
Cégjegyzékszám: 01-09-909968

1.3. Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési tájékoztatónk elérhető a honlapon, vagy az alábbi linken: A papaigaleria.hu magatartási kódexszel nem rendelkezik.

2. A SZERZŐDÉS TARTALMA

Weboldalunkon különböző alkotók, művészek által készített alkotásokat vásárolhat. A megrendelés Vevő általi elküldésével és annak Eladó részéről történő visszaigazolásával szerződés jön létre Pápai József egyéni vállalkozó, (a papaigaleria.hu Weboldal üzemeltetője), mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között. A szerződés nyelve a magyar.

A létrejött szerződés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. Az elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül, melyet iktatunk, és rendelési azonosítóval látunk el, így bármely megrendelés dokumentációja utólag is hozzáférhető és – előzetesen egyeztetett időben, az Eladó székhelyén – megtekinthető.

Vásárlóink előzetes tájékoztatása mellett jogosultak vagyunk a jelen ÁSZF-et egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések Önnel szemben a honlap, szóban forgó módosítások hatályba lépését követő első használata alkalmával – a módosításokat követő megrendelésekre vonatkozóan – válnak hatályossá. A honlapon vásárlóink előzetes figyelmeztetése nélkül jogosultak vagyunk bármikor, bármilyen tartalmú változtatást, vagy javítást eszközölni, továbbá fenntartjuk a jogot, hogy a honlapot – amennyiben lehetséges, navigációs link közbeiktatásával – más domainnév alá helyezzük át.

Eladó köteles az Ön által megrendelt és általa visszaigazolt alkotásokat a megrendelőlapon megjelölt magyarországi szállítási címre eljuttatni. A megrendelés beérkezésének automatikus visszaigazolása nem jelenti a megrendelés visszaigazolását. Ha a megrendelt alkotás nem áll rendelkezésre, erről haladéktalanul tájékoztatjuk és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautaljuk részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 8 naptári napon belül.

Vevőként köteles az Ön által megjelölt címre kiszállított alkotásokat átvenni és a vételárat, illetve szállítási díjat a futár részére készpénzben kifizetni, amennyiben nem banki átutalással történt a fizetés. Amennyiben a rendelés ellenértéke – banki átutalással történő fizetés esetén – 10 naptári napon belül nem érkezik meg számlaszámunkra, jogosultak vagyunk a megrendelés törlésére. Vevő személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

3. SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

A megjelenített alkotások online, házhoz szállítással, speciális szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetők meg. Az alkotásokra vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel.

Mindenkor fenntartjuk a jogot arra, hogy a Weboldalunkon megvásárolható alkotások árát saját döntésünk alapján megváltoztassuk, módosítsuk, ez azonban nem érinti a már leadott megrendelésben szereplő alkotások árát.

Nem vállalunk felelősséget a gondosságunk ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően hibásan feltüntetett árért, illetve a nyilvánvalóan téves, a alkotás közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (pl. 0 Ft) vonatkozóan, mely a alkotás mellett feltüntetésre került. Ilyen esetekben nem vagyunk kötelesek az alkotást a Weboldalon hibásan feltüntetett áron szolgáltatni. Hibás ár feltüntetése esetén, a rendelés visszaigazolásában tájékoztatunk arról, hogy hibás ár került feltüntetésre és egyúttal felajánljuk Önnek a alkotás valós áron történő megvásárlásának lehetőségét. A tájékoztatást követően eldöntheti, hogy megrendeli valós áron az alkotást vagy – minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül – inkább lemondja a megrendelést. A megrendelés összesítőjében és a visszaigazoló levélben szereplő, a megrendelésed ellenértékeként fizetendő (bruttó) végösszeg minden felmerülő költséget tartalmaz.

3.1. Fizetési módok

Weboldalunkon a következő módokon egyenlítheti ki a rendelt alkotás ellenértékét: Banki átutalásos fizetéssel vagy személyes átvétel esetén készpénzzel galériánkban.

• Banki előreutalás
Amennyiben átutalással szeretne fizetni, az alábbi bankszámlaszámra utalja át az alkotás és az esetleges szállítás díját. A megrendelést az összeg beérkezésekor teljesítjük.
Bank: MKB Bank
Számlaszám: 10300002-10143628-49010018
Kedvezményezett neve: Pápai József

• Fizetés készpénzben (személyes átvétel esetén)
Az alkotás átadásakor fizethet képszpénzben. A számlát – valamennyi fizetési mód esetében – a csomag tartalmazza.

3.2. Házhoz szállítási információk

3.2.1. Díjszabás

Előre utalás esetén
• MPL futárszolgálat: Függ az alkotás méretétől, és minden esetben az MPL futárszolgálat aktuális díjszabása mérvadó.
• Speciális szállítás: 50.000 Ft(bruttó): Minden 20 kg-nál nagyobb alkotást így küldünk.
• Házhoz szállítás díja az alkotás méretétől függ, és minden esetben az MPL futárszolgálat aktuális díjszabása mérvadó.

A személyes átvétel ingyenes.

3.2.2. Szállítási módok

A vásárolt alkotáshoz kétféleképpen juthatat hozzá:
MPL futárszolgálat:
A csomag érkezéséről a futárszolgálat fog értesítést küldeni a további teendőkről. A csomagot munkaidőben kézbesítik a szállítási címre. Amennyiben máshová kérné a csomagod, kérjük, jelezze a megrendelés alkalmával. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Speciális szállítás:
A csomag érkezéséről a futárszolgálat fog értesítést küldeni a további teendőkről. A csomagot munkaidőben kézbesítik a szállítási címre.

Személyes átvétel – Tata (ingyenes):
Telephelyünkön: 2890 Tata, Alkotmány u. 5/A.
Az átvétel csak előre egyeztetett időpontokban lehetséges!

3.3. Egyéb rendelési, szállítási és fizetési információk

Amennyiben külföldre szeretne rendelni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@papaigaleria.hu email címen.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8 és 15 óra között történik. Rendelés leadására ugyanakkor mindennap, a nap 24 órájában lehetősége van. Amennyiben a megrendelése munkaidőn túl érkezik, úgy a rendelést az azt követő munkanapon dolgozzuk fel.

Általános teljesítési határidő a megrendeléstől, illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől számított 1-4 munkanap.

Kérjük, hogy a csomagodját a kézbesítés igazolása ELŐTT vizsgálja meg és a csomagoláson illetve az alkotásokon észlelt esetleges sérülés (szakadás, ázás, stb.) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Reklamációdját kizárólag ebben az esetben tudjuk érdemben kezelni.

Kérjük, hogy a sérülés tényét az átvételt követő 3 napon belül jelezd ügyfélszolgálatunkon (bővebben lásd a 6. pontban írtakat).

4. A RENDELÉS MENETE

1. Regisztrációval és regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást a weboldalon.

2. A megrendelni kívánt alkotás részletes jellemzőiről, áráról, az alkotás nevére vagy az alkotást ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat.

3. Ezt követően a „Kosárba” gombra kattintva további adatokat szükséges megadnia ahhoz, hogy megrendelésedét teljesíteni tudjuk. Ilyen adatok a szállítási (házhozszállítás vagy személyes átvétel) és fizetési mód (készpénz vagy átutalás), a számlázási adatok, továbbá, ha a számlázási adatok nem egyeznek a szállítás címével, akkor a szállítási címet is szükséges megadnia. Ha nem tölti ki a „SZÁLLÍTÁSI ADATOK”-at, akkor ez azt jelenti, hogy az eredetileg megadott számlázási címre kéri az alkotások kiszállítását.

4. Miután a kért adatokat és információkat megadta, a rendszer automatikusan kiszámolja a fizetendő (bruttó) végösszeget, mely összeg tartalmazza a kiszállítás költségét is.

5. A rendszer a megrendelés véglegesítése előtt nyilatkoztat az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával és fizetési kötelezettségei tudomásulvételével kapcsolatban, amely a vásárlás feltétele. Ha nem fogadja el az ÁSZF rendelkezéseit és a megrendelésből eredő költségeket, a szerződés nem jön létre.

6. Ha leellenőrizte az adatait és mindent rendben találtál, akkor a „Megrendelés küldése” gombra kattintva tudja véglegesíteni megrendelését és elküldeni részünkre. A megrendelés elküldéséig, a megrendelés bármely szakaszában lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására.

7. A megrendelés elküldését megelőzően bármikor változthat a megrendelésén. A rendelési felületen bármikor törölni tudja a kosárban levő alkotásokat. Ha elküldte megrendelését és a visszaigazoló emailben hibát (több alkotás rendelése, hibás szállítási cím, rossz alkotás megrendelés stb.) vesz észre rendelésével kapcsolatban, kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a hibát a lehető legrövidebb időn belül orvosolni tudjuk, annak érdekében, hogy ne kerülhessen sor nem kívánt rendelés teljesítésére.

8. A visszaigazoló e-mail-ben megtalálja a megrendelése számát, amely a későbbi ügyintézést segítheti, valamint az ÁSZF elektronikus változatára mutató hivatkozást.

5. A LICITÁLÁS MENETE

5.1. A licitálás szabályai

A licitáláson regisztrációt követően mindenki részt vehet, Galériánk azonban fenntartja a jogot, hogy egyes személyeket indoklás nélkül kizárjon a licitálásból.

A licitáláson résztvevők az ajánlat megtételével elfogadják ezen szerződés feltételeit, és magukra kötelezőnek ismerik el.

Minden licitáló azonos esélyekkel pályázik a tételekre, azonban két azonos ajánlatnál a korábban érkező nyer. A honlap valós időben közvetíti az ajánlatokat.

Galériánk a legjobb tudása szerint írja le az állapotot, az alkotás hibáival együtt. A fel nem tüntetett hibákért Galériánk szavatol, kivéve, ha azok leírás nélkül is láthatók voltak az weboldalon feltüntetett képeken, vagy a személyes megtekintés alkalmával.

5.2 Ajánlat törlése

Polgári Törvénykönyv 211. §-a szerint - az érvényes ajánlatot tevő felhasználó a licit zárásáig az ajánlatához kötve marad, mivel a licit szolgáltatás jellegéből kifolyólag az ajánlati kötöttség kizárása nem lehetséges. Az ajánlati kötöttség időtartama a licitálás időtartamával egyezik meg. Az ajánlat törlésére köteles a Galériánk, ha az alkotás olyan hibájára derül fény, amely a leírásban nem volt feltüntetve, és a képen vagy a személyes megtekintés alkalmával nem volt látható. Egyéb esetekben a Galériánk nem kötelezhető ajánlat törlésére.

A licit zárása után ajánlatot nem lehet töröltetni, a vevő köteles a megnyert alkotást átvenni és kifizetni.

5.3 Szállítási és fizetési feltételek

Az elnyert tételek átvételéhez a fiókjában (kosárba helyezés után) megadhatja a megnyert alkotás szállítási és fizetési módját.

Az alkotások a kifizetés után kerülnek a vevő tulajdonába. Ha az alkotást nem személyesen veszik át, a vevő a szállítási költség megfizetésére is köteles.

Némelyik alkotáshoz társul minimálár. Ilyenkor feltüntetjük, hogy az ajánlatok elérték-e a minimálárat vagy sem.

Ahol nincs minimálár, a Galériánk az alkotást a legmagasabb ajánlatot adónak adja el.

Licites vásárlás esetén semmilyen kupon és egyéb kedvezmény nem használható fel.

További leírás a szállítással és fizetéssel kapcsolatos kérdésekről a 3. pontban olvashatnak.

5.4 További információk a licitálásról

Licitálni, webáruházban vásárolni az oldalra való regisztráció és bejelentkezés után lehet.

A "Mennyit ér Önnek?" mezőbe kell beírni az ajánlatát. A legkisebb ajánlható összeget a mezőben feltüntetjük.

Ha a licitálás zárása előtt 5 perccel érkezik egy licit, akkor a licit automatikusan 5 perccel meghosszabbodik.

Bejelentkezve a "Fiók" oldalon tudja megnézni azokat az alkotásokat amelyekre licitált.

A licit lezárása után nemsokkal már láthatók a leütési árak. Ha megnyert egy licitet, email-ben értesítjük. Innentől kosárba rakhatja a megnyert tételét.

A Galériánk nem felelős az előre nem látható technikai, vagy természeti események következtében vagy meghibásodás okozta üzemzavarból eredő károkért.

5.5 Elálláshoz való jog, alkotások visszavétele

A licitáláson elnyert tételt az ügyfél az alábbi esetekben nem köteles átvenni, illetve átvételt követően követelheti a visszavételét:

  • A tétel leírása nem fedi a valóságot, és a tévedés lényegesen befolyásolja a tétel megítélését, értékét.
  • A tételnek olyan hibája van, ami nem volt jelezve, kivéve, ha a tételt az ügyfél előzetesen megtekintette, akár személyesen, akár az interneten (amennyiben a hiba az interneten is felismerhető).

Amennyiben a tételt személyesen veszik át Galériánkban, reklamációt csak a helyszínen lehet bejelenteni. Az elnyert tételek egy részének kapcsán felmerült jogos igény nem mentesíti a vevőt a többi alkotás átvételének kötelezettségétől.

FONTOS: A kézbesítés során keletkezett hibák, sérülések miatti reklamációt csak akkor tudjuk érvényesíteni a szállító cég felé, ha a küldemény megsérülését a kézbesítéskor rögtön jelzi a vevő a kézbesítőnek és/vagy jegyzőkönyvet vesznek fel vele, vagy súlyos sérülés esetén a vevő megtagadja az átvételt. Ha ez nem történik meg, és emiatt a szállító cég mentesül a kártérítés alól, ez a Galérinánk felelősségét is megszünteti! Ezért, ha erősen sérültnek tűnik a csomag, és valószínű, hogy a tartalma megsérült ragaszkodjon hivatalos jegyzőkönyv felvételéhez.

6. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében jogosult a szerződéstől, az alkotás kézhezvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni. Elállási nyilatkozatát az alábbiakban feltüntetett levelezési vagy email címünkre küldheti.
Levelezési cím: Pápai Galéria, 2890 Tata, Kálvária u. 35.
Email cím: shop@papaigaleria.hu

Írásban történő (email-en, postai úton küldött levél) elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt (akár a 14. napon) elküldi részünkre. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Kérjük, hogy levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. Elállási jogának gyakorlása esetén kötelesek vagyunk az alkotás vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállástól számított 30 napon belül visszatéríteni a részére. Alkotás adás-vétel esetén természetesen mindaddig visszatarthatjuk az összeget, amíg az alkotás vissza nem szolgáltatta, vagy nem igazolta hitelt érdemlően, hogy visszaküldte részünkre. Az Ön által kifizetett vételárat – főszabály szerint – átutalás formájában fizetjük vissza az Ön résézre, az elállási nyilatkozatában megadott bankszámlaszámra. Elállás esetén köteles az alkotást visszajuttatni a fent megjelölt levelezési címünkre, melynek költségén kívül Önt semmilyen egyéb költség nem terhel. Az utánvéttel vagy portóval feladott csomagot nem áll módunkban fogadni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a felelősség Önt terheli, ami azt jelenti, hogy jogosultak vagyunk az alkotás nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainknak a megtérítését követelni Öntől. Kérjük, hogy az alkotást – amennyiben nem kívánja megtartani – lehetőleg az eredeti csomagolásában küldje vissza részünkre, hogy a visszaszállítás során ne keletkezhessen sérülés vagy kár az alkotásban. Természetesen az eredeti csomagolás nem feltétele az elállási jog gyakorolhatóságának.

7. KELLÉK- ÉS TERMÉKSZAVATOSSÁG

Ha a kiszállított alkotások nem egyeznek meg a rendelésben foglaltakkal, vagy a szállításkor keletkezett sérülés, akkor az ilyen jellegű hibákat, kérjük haladéktalanul (lehetőség szerint 3 napon belül) jelezze felénk. Ha a megrendelt alkotás esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt nem áll múdunkban kicserélni (mivel minden alkotás egyedi, nincs belőle több). Minőségi kifogás esetén szavatossági igénnyel élhet. A szavatosság az eladó, vagyis jelen esetben a mi hibás teljesítésünkért való felelősségünket jelenti. Hibás a teljesítés, ha az alkotás – a teljesítés időpontjában – nem felel meg a honlapon feltüntetett és az általunk meghatározott tulajdonságoknak. A kiszállított alkotásokkal kapcsolatos minőségi reklamációkat, kifogásokat, a hiba felfedezése után a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül köteles jelezni felénk. A hatályos jogszabály fogyasztói szerződések esetében megállapít egy kéthónapos határidőt, amelyen belül a kifogásközlés kellő időben megtettnek minősül. A két hónapon túli bejelentés még önmagában nem eredményezi a jogai elveszítését, de a késedelmes közléssel okozott károkat meg kell térítenie a részünkre. A szerződés teljesítését követő hat hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy az alkotás természetével összeegyeztethetetlen. Ilyen esetben cégünk csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy az alkotás hibája az Ön részére történő átadást követően keletkezett. Ha bizonyítani tudjuk, hogy a hiba oka Önnek felróható okból keletkezett, nem vagyunk kötelesek az Ön által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. Hat hónap elteltével – vita esetén – azonban már Önnek kell bizonyítani, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.

8. PANASZKEZELÉS

Bár mindent megteszünk, hogy elégedetten tudja használni a megvásárolt alkotásokat, előfordulhatnak olyan esetek, amikor valamely alkotásunkkal mégsem teljesen elégedett. Kérjük, hogy Ügyfélszolgálatunkon keresztül értesítsen bennünket arról, hogy mivel volt elégedetlen.

Szükség esetére tájékoztatjuk, hogy a fogyasztóvédelmi békéltetésre az alábbi testület illetékes:
Komárom-Esztergom megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010 Fax száma: (34) 316-259
Elnök: Dr. Szerencsés László
E-mail cím: bekeltetes@kemkik.hu

9. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunkat munkaidőben (munkanapokon 9-16 óráig) az shop@papaigaleria.hu e-mail címen, valamint a +36 70 551 3171-es (nem emeltdíjas) telefonszámon éri el. A honlapunkat, és a felületén közölt információkat rendszeresen ellenőrizzük és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az információk naprakészek és a valóságnak megfelelőek legyenek. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan információt talál a weboldalunkon, amely időközben aktualitását vesztette. Az ilyen információkért felelősséget nem vállalunk.

10. SZERZŐI JOG

A honlap szerzői jogvédelem alatt áll. Pápai József E.V. kizárólagos szerzői jogi jogosultja a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást, képet, szöveget). A honlap tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre, SSD-re, USB-re, SD-kártyára mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából engedélyezett. A saját felhasználáson túli felhasználás – pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, megosztás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag előzetes írásbeli engedélyünkkel lehetséges.

11. TERMÉKFOTÓK, GRAFIKUS MEGJELENÉS

A Weboldalon feltüntetett, a alkotásokat ábrázoló és megjelenített képek, valamint színek illusztrációk, ezért az alkotások a valóságban ettől eltérhetnek.

Az alkotások ára – ha nincs másként jelezve – 1 db-ra vagy készletre vonatkozik. Azonban nem része az árnak a termékképeken látható kiegészítő díszítés.

Kelt: Tata, 2020. december 1.
Jelen Általános szerződési feltételek 2020. december 1. napjától érvényes.